30 Ağustos 2007 Perşembe

14 Orjinal Seks Önerisi


Yatak odanıza hareket, heyecan ve şehvet getirecek yeni fikirlere mi ihtiyacınız var? İşte denemeniz için 14 orijinal hareket…

Cosmopolitan’ı okumaya başladığınızdan beri, cinsellikle ilgili yeterince bilgi sahibi olduğunuzu tahmin ediyoruz. Ancak yine de yatak odasında farklı hisler yaşamanızı sağlayacak yeni hareketler arayışındayız. Cinsellik uzmanı Lou Paget’in “The Great Lover Playbook” (İyi Sevgilinin Oyun Kitabı) adlı kitabından seçtiğimiz hareketler, yatak odanızı rutinden uzak tutacak türden.

1. Isı Tekniği
Satenin uyarıcı bir etkisi olduğunu herkes bilir ancak siz siz olun, saten iç çamaşırınızı giymekle kalmayın, yatağa girmeden önce onu buzdolabında tutarak soğutun. Sevgilinize sarılırken, satenin olağanüstü dokunuşuna eklenen soğukluk hissi sevgilinizi baştan çıkaracak.
Sevgilinizin vücut ısısı ve oda ısısının etkisiyle, soğutulmuş iç çamaşırınız kısa bir süre sonra ısınacak. Oda sıcaklığını aldığında, önceki hareketin tam tersini yapın: onu mikro dalga fırında 15 saniye boyunca tutun. Sıcak iç çamaşırınızla, sevgilinize dokunun. “Sıcaklık hissi onu uyarmakla kalmaz, sıcaktan dolayı artan kan dolaşımı, kanı pelvis bölgesine yönlendirip uyarılma hissini kat kat arttırır” diyor “302 Advanced Techniques for Driving a Man Wild in Bed” (Bir Erkeği Yatakta Baştan Çıkarmak İçin 302 İleri Teknik) adlı kitabında yazar Olivia St.Claire.

2. Çıplak Aşçı
Şehvet nöbetlerinize yemeği dahil etmek klasik ve bilinen bir harekettir. Vücudunuzu sıcak bir açık büfeye dönüştürmek elinizde ve bunu çok kolay yapabilirsiniz. Sevdiğiniz aromaları seçin ve onları vücudunuza damlatın. Çikolata sosu, bal, egzotik meyve şurupları, ne isterseniz kullanabilirsiniz. Çikolata sosunu diliyle dokunmasını istediğiniz yere damlatın (cinsel bölgeniz dışında). Önce çikolata sosunu yalamasını isteyin, sonra diğer tarafta bulunan bala erişmek için dilini vücudunuzdan kaldırmadan diğer tarafa ulaşmasını söyleyin. Aynı şekilde, değişik tatları vücudunuzun farklı bölgelerine damlatarak, tatları almak için bütün vücudunuzu diliyle dolaşmasını isteyin.

3. Zevk Haritası
Belki bu size pek heyecanlı gelmiyor ama inanın ki erkekler öyle düşünmüyor. Bir pasta fırçasını (doğal tüylü olanlarını seçin) ısıtılmış masaj yağına batırın. Sonra fırçayla vücudunun değişik bölgelerinde dairesel hareketler çizmeye başlayın. Sırt, bacakların üst kısmı ve kalçalara özen gösterin.
” Sıcak yağ cildi inanılmaz derecede uyaracaktır ” diyor seks terapisti Ian Kerner. Sıcak fırçanızı dilediğiniz gibi dokundurarak, ortaya gerçek bir şaheser çıkarabilirsiniz
4. Fırça Darbesi
Olağanüstü bir his yaratmak için temiz bir resim fırçası kullanarak, vücutlarınızı uyarın. Kollarınızın iç taraflarına, diz kapaklarınızın arkalarına, ayaklarınızın üst tarafına ve diğer hassas bölgelere özen gösterin. Fırçanın sert kılları sinir uçlarını uyarıp, beyne daha fazla dokunma ihtiyacı gönderir. Farklı hisler için, farklı boyut ve kalınlıklarda fırçalar kullanabilirsiniz. Üşenmezseniz boyaya da batırabilirsiniz.

5. İnci Kolye
İster inanın ister inanmayın bu eski yöntem son derece etkili olabilir. Suni incilerden oluşan bir kolyeyi gün boyunca takıp, vücudunuzun onları iyice ısıtmasını sağlayın. Yatağa girmeye hazır olduğunuzda, incilerin üzerine bol nemlendirici krem sürün. İnci kolyenizi cinsel organına dolayın, kolyenin bir kısmı aşağı doğru sallansın. Ellerinizi de kullanarak, sıcak ve yumuşak inci tanelerini hissetmesini sağlayın. Bu ona farklı bir his yaşatır.

6. Seks Bonusu
Önceki seks yazılarımızı takip ettiyseniz hatırlayacaksınız ki, hafif ağırlıklar kullanarak sevgilinizin ereksiyon halini uzatabilirsiniz. Bu tekniğe yeni bir boyut kazandırıyoruz: cinsel organının üzerine 6 küçük taş yerleştirin. Sonra tek tek bu taşları dudak ve dilinizle kaldırın. Her kaldırışta cinsel organının üzerinden bir miktar basınç kalkar ve dilinizin dokunuşuyla birlikte, daha sonra yaşanacak orgazmın şiddetini arttırır.

7. 2 Kat Nane, 2 Kat Zevk
Nane çayı içerek, sıcak soğuk etkisi yaratabilir ve muhteşem hisler yaşayabilirsiniz. Çayın sıcaklığıyla ısınan ağzınıza nanenin serinletici etkisi eklenir. Nanenin etkisi, ağzınızı hassas bölgeden uzaklaştırdığınızda başlar, öyle ki, ağzınızı çektiğinizde o bölgede bir serinlik hissi oluşur. Bu tekniği sadece oral seks için değil, öpüşürken de kullanabilirsiniz. Sizi öpmeden önce birkaç yudum nane çayı içmesini isteyin. Çay yeterince demli, aldığı miktar da dilin hassas alıcılarına ulaşacak kadar yeterli olmalı. Sıcak ağzını sizinkinden çektikten sonra, ardında hoş serinletici bir nane efekti kalacak. Bu efekti soğuk hava vererek de arttırabilirsiniz.

8. Baş Döndürücü Fransız Öpücüğü
Oral seks rutininize, boynunda kullandığınız tekniği ekleyebilirsiniz. “Oral seks tekniği olağanüstü olsa bile, Fransız öpücüğü belden aşağı bölgede harikalar yaratır” diyor “Sexploration” (Cinsel Keşifler) adlı kitabın yazarı Jane Bogart. Bölgeyi önce dairesel hareketlerle aşağıdan yukarıya dilinizle dolaşıp, sonra hafifçe emmeye başlayabilirsiniz.

9. Buzun Büyüsü
Cinsel organının etrafını dairesel hareketlerle dolaşmadan önce, ağzınızda birkaç dakika bir buz parçası bekletin. Ona tüyler ürperten güzellikte bir deneyim yaşatın.

10. W Hareketi
Oral seks sırasında, kadınların çoğu doğrudan cinsel organa yönelip, etraftaki bölgeye fazla önem vermez. Unutulan şey şu: Pelvis bölgesinde birçok sinir ucu bulunmaktadır ve onların uyarılmasıyla gerçekten olağanüstü hisler elde edilebilir. “Bacağın üst iç tarafının kasıklarla birleştiği bölgeyle başlayın, dilinizi cinsel organının alt tarafına doğru çevirin, testislerinin üzerinden geçip, hareketi diğer bacağın iç tarafının kasıkla buluştuğu noktada bitirin” diyor Bogart. Dilinizle çizdiğiniz W şekli, pelvis bölgesinin neredeyse bütün sinirlerini uyararak, harika bir his yaratacaktır.

11. Çift Yönlü Oral Seks
Bu son derece basit ama etkili bir tekniktir. Ona oral seks yaparken bir parmağınızı ıslatın ve onunla cinsel organının alt tarafını gıdıklayın. Sevgiliniz bu beklenmedik hisse büyük olasılıkla bayılacaktır.

12. Birbirinizden Destek Alın
Seks sırasında genelde birbirinize sıkı sıkı sarılıyorsunuz. Bu hissi birbirinize gerçekten bağlanarak kat kat arttırabilirsiniz. İkinizi sekiz kez saracak büyüklükte bir çarşaf bulun. Onu ikiye katlayın ve dönerek vücutlarınızın etrafına sıkı sıkı sarın. Siz üstteyken alta geçince veya misyoner pozisyonundan sizin üstte olduğunuz pozisyona geçince, birbirinizden ancak birkaç santim ayrılabileceksiniz. Bu yöntem aranızdaki yakınlığı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda sizi eğlendirir de.

13. Şehvet Arttırıcı Oyun
Misyoner pozisyonuna eğlenceli bir hareket katmak için bazı ev eşyalarından yararlanabilirsiniz. Saplı bir fırça, yumuşak bir eşarp ve merdane işinize yarayabilir. O yukardayken, sırtını fırçayla fırçalayın, onu eşarpla okşayın ve merdaneyi sırtından aşağıya yuvarlayın. Peş peşe yaşadığı bu farklı hisler, ona ekstra zevk aldıracak.

14. Sanal Şehvet
Seviştikten sonra gizli bir MSN adresi açtırıp, sevgilinizden bilgisayarın başına geçmesini isteyin. Gizemli bir yabancı olduğunuzu söyleyip, ona seksi bir mesaj atın. Mesajda biraz önceki sevişmenin bütün seksi detaylarını anlatın. Hem seks hayatınızın ne kadar mükemmel olduğunu anlatabilirsiniz, hem de seks hayatınızın detaylarını bir yabancıya anlattığınızı düşündürerek ona heyecan yaşatabilirsiniz. Bu oyunu fark edince, muhtemelen ikinci raund için sizi evin içinde kovalayacak

Hiç yorum yok: